Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten vanavond op TV

Vanavond is Maikel van der Vleuten op televisie te bewonderen bij programma Het Klokhuis. 

Van de Vleuten rijdt op de beste springpaarden van Nederland en laat vanavond in het programma voor de jeugd aan Nienke zien hoe die paarden zo goed worden. Verslaggeefster Dolores gaat naar een stoeterij waar topspringpaarden van jongs af aan getraind worden. Van veulen, via ‘zadelmak’ maken naar de galoppeerbaan.

Uitzending: Donderdag 1 januari 18:23 NPO3

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook