Mariette Scheltens ontvangt DVB Foundation Award

Mariette Scheltens wint DVB Foundation Award 2017 Foto © DigiShots

Mariette Scheltens werd gisteravond geëerd met de DVB Foundation Award 2017. Tijdens de para-dressuuravond op Indoor Brabant ontving het bestuurslid en ‘duizendpoot’ bij de Prinses Màxima Manege voor aangepast paardrijden in Den Dolder, de Award en een bijbehorende cheque van 1000 euro.

Het is ongekend wat Mariette Scheltens allemaal heeft gedaan voor de Prinses Máxima Manege. Dit jaar nog zorgde ze voor het rond krijgen van de sponsoring voor een nieuwe bodem. Scheltens is de 70 gepasseerd, maar onvermoeibaar in haar activiteiten.

‘In Scheltens eren we alle vrijwilligers’

“In Mariette Scheltens eren we al die vrijwilligers in het land die extreem veel doen voor de paardensport aangepaste sport. Fijn dat deze vrijwilligers er zijn. Zonder hen gaat het niet”, zei oud-paralympisch winnaar Joop Stokkel namens de jury van de Award.

Aandacht paardrijden minder validen

De DVB Foundation Award is in 2011 van start gegaan met als doel het paardrijden voor minder validen de aandacht te geven die het verdient. Ieder jaar wordt de Award uitgereikt aan een persoon of instantie die het meest opvallend heeft bijgedragen om dit doel uit te dragen. Vorig jaar kreeg Paralympisch bondscoach Joyce Heuitink de Award over 2016 voor haar enorme inzet voor de Para-dressuursport.

Bron DVB Foundation

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.