Ga naar hoofdinhoud

Marten Luiten klasse apart in Roosendaal

Marten Luiten met Movie Star. Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Melanie Brevink-van Dijk
Met ruim 4% voorsprong gaf Marten Luiten duidelijk zijn visitekaartje af met Goldwinhoeve's Movie Star. Het optreden van de 16-jarige ruiter uit Winschoten werd door alle drie de juryleden gewaardeerd met een eerste plaats. Het Zuid-Afrikaanse jurylid Sharon Rhode kende zelfs 78,780% toe aan de combinatie.

Naast zijn toppony Movie Star brengt Marten ook nog twee jonge pony’s uit in de M1 dressuur, waaronder de goedgekeurde Welsh-hengst Goldwinhoeve’s Valerion. Luiten is niet alleen succesvol in de paardensport ook haalt hij verdienstelijke resultaten op het Gymnasium.

Vaste waarde

Al jaren draait de vijftienjarige hengst Majos Cannon mee in de top van de sport. Eerder maakte hij al furore onder Lars op ’t Hoog, Suzanne van de Ven, Rachell Fokker, Guusje van Heeswijk en Maybrett Schreur. Sinds dit jaar heeft twaalfjarige Senna Evers de teugels overgenomen van Majos Cannon. Met een eindtotaal 72,642% was de combinatie goed voor de tweede prijs in de Individuele proef.

Nederlands top drie

Brandy Bos maakte het Nederlands feestje compleet. Met haar pony Charming Foret reed ze een score bijeen van 71,423%. Hiermee mocht het duo de derde prijs in ontvangst nemen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.