Ga naar hoofdinhoud

Massale steunbetuigingen na overlijden Wim Ernes

Na het overlijden van Wim Ernes verschijnen massale steunbetuigingen op internet. Het icoon van de Nederlandse paardensport was voormalig bondscoach van het Nederlandse dressuurteam en ex-voorzitter van de KWPN-hengstenkeuringscommissie. Hij werd 58 jaar.

Technisch directeur van NOC*NSF Maurits Hendriks: “Met Wim Ernes verliest de Nederlandse topsport een bijzondere coach met een persoonlijke stijl. Hij was open en geloofde in de kracht van samen delen”.

“Wim bezat het vermogen mensen te verbinden, te laten samenwerken en een ambiance te creëren waarin een ieder zich thuis voelt”, aldus technisch directeur van de KNHS Maarten van der Heijden.

Intens treurige dag

“Wat een intens treurige dag met de mededeling van het ontnemen van Wim Ernes uit ons midden. Heel veel sterkte voor de gehele familie”, reageert bondscoach Rob Ehrens.

Geweldig persoon

Het Glock Horse Performace Centre plaatste op Facebook: “Met het diepste verdriet moeten we afscheid nemen van je Wim. Je was zo’n geweldig persoon. We zijn vereerd dat we zo veel prachtige momenten met jou, onze ruiters en onze paarden hebben kunnen delen. Al onze gedachten zijn bij je familie en hun tragische verlies. Rust in vrede Wim, we zullen je nooit vergeten.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/NOC*NSF/Facebook/Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook