Ga naar hoofdinhoud

Meisje (1) op eigen erf overreden door vader met trailer

Het verkeersongeval van gisteren in Daarlerveen, waarbij een kind zwaargewond raakte, is op het eigen erf van een woning gebeurd. Maandag aan het begin van de avond raakte een meisje van bijna twee jaar zwaargewond bij het ongeval aan de Gerrit Jan Kerkdijkweg. Het kind kwam onder een paardentrailer die bestuurd werd door haar vader.

De door de man bestuurde wagen met paardentrailer reed maandagavond achterwaarts op het eigen erf van de familie. Het meisje was aanvankelijk in de schuur bij de woning, maar is later uit de schuur gelopen naar de auto en onder de trailer terechtgekomen.

Zware verwondingen

Na het het ongeval werd een traumahelikopter opgeroepen. Maar die werd niet ingezet; het jonge slachtoffer is in een ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in Almelo overgebracht. Later maandagavond is het kind met een helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Het meisje heeft bij het ongeval zware verwondingen aan borstkas en buikholte opgelopen.

Triest ongeval

De politie doet verder geen onderzoek naar de zaak. “Het is een heel triest ongeval”, zegt een woordvoerder van de politie.

Bron: DeStentor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook