Ga naar hoofdinhoud

Meisje zwaargewond na trap van paard

Op een manege net buiten Harlingen is woensdagmiddag een meisje ernstig gewond geraakt na een trap van een paard.

Het slachtoffer raakte door de trap van het paard zodanig gewond, dat het ambulancepersoneel assistentie kreeg van het Mobiel Medisch Team dat ter plaatse kwam met de traumahelikopter. Na stabilisatie is het meisje met hoofdletsel per helikopter overgebracht naar het UMCG in Groningen.

Bron: Harlingen Online

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook