Ga naar hoofdinhoud

Melse en Tolboom vooraan

AMSTERDAM – Op de zondagochtend stonden er twee verrassende Nederlandse combinaties bovenaan in de uitslag. In het 1.45m van de Silver League was het Hank Melse die zegevierde met het paard Barbie, een tienjarige merrie van de hengst Lemmon. Dave Tolboom uit Bunschoten werd tweede met Ochka, een merrie van Peter Pan x Nimmerdor. Beide bleven foutloos in de barrage. Ook Barnardo Alves uit Brazilië bleef voor een tweede maal foutloos en werd met Corino (v.Corofino) derde, gevolgd door Marc van Dijck. De Belg kreeg met Verelst Caracalla een balkje. Emile Tacken won met de Concorde-merrie Jeola nog de zevende prijs. In het 1.45m tweefasen ging de zege naar de Noor Tony André Hansen met Brokers Rhani de Puuvil (v.Latano). De KWPN-goedgekeurde hengst Numero Uno werd met Marco Kutscher voor Duitsland knap tweede. De beste Nederlander was Gerco Schröder op plaats tien met Eurocommerce Sao Paolo (v.Libero H).JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook