Ga naar hoofdinhoud

Michael Freund aan de leiding na dressuur

(14.30u) 24 augustus – Op de woensdag begon ook de strijd om de vierspantitel in Aken. Drie Nederlandse spannen kwamen aan de start. IJsbrand Chardon kende een uitstekende opening door tweede te worden, achter de Duitse topfavoriet Michael Freund (foto). Tucker Johnson staat voor Amerika derde. Koos de Ronde staat met een score van 58,88 tiende. In de middenmoot zit iedereen dicht met de punten bij elkaar. Mark Weusthof moest helaas genoegen nemen met de 25e en tevens laatste positie. Gezien zijn sterke marathonkunsten zal hij zeker proberen hogerop te komen in het klassement. Uitslag: Dressuur als eerste onderdeel van de vierspannen: 1.Michael Freund GER – 48 2.IJsbrand Chardon NED – 51,97 3.Tucker Johnson USA – 52,61 4.Werner Ulrich SUI – 54,02 5.Christof Sandmann GER – 55,42 7.Gert Schrijvers BEL – 55,68 8.Felix Marie Brasseur BEL – 56,19 10.Koos de Ronde NED – 58,88 24.Geert de Brauwer BEL – 73,98 25.Mark Weusthof NED – 74,89 (JH, overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook