Ga naar hoofdinhoud

Mistral Hojris schiet naar plaats één op WBFSH-ranking

De 17-jarige Michellino-zoon Mistral Hojris, die op het hoogste niveau wordt uitgebracht door de Britse Laura Bechtolsheimer, is in een maand tijd van plaats twaalf opgeklommen naar de top van de WBFSH-rangking. El Santo NRW, die furore maakt onder Isabell Werth wordt daarmee verwezen naar plaats twee. Eremo del Castegno vinden we op plaats drie.

Bij het springen heeft Casall La Silla zijn eerste plaats vergeven aan Cristallo. De afgelopen maand stond deze 14-jarige ruin, die gereden wordt door Richard Spooner, nog op nummer twee. Casall La Silla, die met Rolf-Göran Bengtsson geselecteerd is voor de Olympische Spelen, is gezakt naar plaats twee. De Nederlands gefokte Nino des Buissonnets bezet de derde plaats.

In de stamboek-ranking van de dressuurpaarden heeft Jerich Parzival zijn eerste plaats moeten afstaan aan Gribaldi-zoon Painted Black. Jerich Parzival volgt nu op plaats twee en de derde plaats is voor Valegro. Nieuw in de top zes is ook Uzzo, die sindskort met Patrick van der Meer deel uitmaakt van het Olympische team voor Londen.

De stamboek-ranking van de springpaarden is ongewijzigd. Vaste waarden in de top zijn daar: Big Star, VDL Groep Verdi en Verdi III, die plaats één, twee en drie bezetten.

Klik hier voor de volledige lijsten

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook