Mobiele telefoons geweerd van wedstrijdterrein

Hoewel mobiele telefoons niet meer zijn weg te denken, roept een concours ruiters op om hun mobieltje in de auto te laten of in de speciaal daarvoor geplaatste bak te deponeren. “Stop met Facebook, Instagram en Snapchat. Ga paardrijden!”, aldus de boodschap op het affiche dat bij de ring hangt. 

De organisatie benadrukt om te genieten van het voorrecht om te kunnen paardrijden. “Sommige mensen gaan door het leven zonder ooit dat voorrecht te hebben. Mobiele telefoons moeten in de auto blijven of in deze bak worden gedeponeerd. Neem ze niet mee in deze ring.”

“Niemand van jullie is Beezie Madden dus jullie hebben allemaal genoeg om aan te werken”, besluit het massaal op social media gedeelde affiche.

Bron: Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Mobiele telefoons geweerd van wedstrijdterrein
  1. 1

    Eindelijk,ik roep dit al jaren als ruiter,en parcoursbouwer.Ze zitten met hun tel op paard,maar kunnen niet eens goed rijden.Verder zouden we voor de amateurs en vooral bij de dames een correcte kleding ,verplicht moeten stellen,val je in de prijzen ,en je hebt geen goede kleding aan,dan geen prijs.Ik schrok me laatst echt kapot,kapotte la razen ,zwarte koltrui,jongens de knoopjes van hemd open.Triest.Met telefoon een gevaar voor andere ruiters,hier ook zoals in verkeer een boete uitdelen.Verder parcourslopen weer in officieel tenue,met of zonder jas,maar de rest wel in orde.En geen sigaret of kop koffie of een hond mee nemen met parcours lopen.Honden moeten verboden worden,buiten de ring aangelijnd,.