Ga naar hoofdinhoud

Monsterscore voor Femke Beljon

Femke Beljon won afgelopen zondag in Almelo overtuigend één van de Hippo Zorg-selecties op naam geschreven. Ze reed met haar E-pony Kasparov bij jurylid Cees Vellenga maar liefst 260 punten bij elkaar.


Dit tezamen met de 230 punten van het andere jurylid leverde de amazone 34 punten voorsprong op op de nummer twee, Bart Veeze met Laomedon. Als derde mocht Gert Wiegand Bruss opstellen met Scot.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook