Mr Frank Visser zoekt paardenzaken

Het SBS6-programma Mr Frank Visser doet uitspraak zoekt paardenzaken. In dit programma lossen Mr. Frank Visser (bekend van de Rijdende Rechter) en Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op. De redactie van het programma is op zoek naar zaken die met paarden van doen hebben. 

“Als paardenvrouw, weet ik dat er veel paardeneigenaren zijn die juridische kwesties hebben, waar zij geen raad mee weten. Denk aan; de aankoop van een paard die achteraf gebreken blijkt te hebben, onenigheid over de schuld na een val van andermans paard, ruzies tussen ruiters en eigenaren over de waardestijgingen en bijkomende kosten”, vertelt Pamela Spee-Versluis, redactiecoördinator van het programma.

Aanmelden kan via www.sbs6.nl/uitspraak of via het telefoonnumer 020-8950010.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.