Ga naar hoofdinhoud

Nederland zesde in Landenwedstrijd springen

Het Nederlandse springteam stelde gisteren teleur in de Super League in Rotterdam. Ze moeten genoegen nemen met een zesde plaats. De overwinning ging op overtuigende wijze naar de Britten. België werd sterk tweede.


Voor Nederland zetten Vincent Voorn in de eerste manche een fantastische foutloze ronde neer. In de tweede manche was het Ben Schröder met Rubert R die de lei schoon wist te houden. De overige teamleden Angelique Hoorn en Gerco Schröder liepen in beide manches tegen meerdere springfouten aan.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook