Nederlanders blijven presteren in Bonheiden

Kevin Olsmeyer, hier met Viceroy T. Foto: Cedric Vlemmings / www.arnd.nl

Na al een sterke openingsdag gereden te hebben in Bonheiden heeft Bianca Schoenmakers zich vandaag opnieuw weten te plaatsen. Ze werd derde met de valkkleurige Cream Couleur Z bij de 5- en 6-jarige in de CSI3* door nul te rijden in een tijd van 34,67 seconden. Daan van Geel plaatste zich vandaag in diezelfde rubriek met Golden boy VL  op de tiende plaats. Gisteren wist Kevin Olsmeyer zich ook al te plaatsen in Bonheiden, vandaag deed hij dit met zijn merrie Frascati. Hij reed foutloos in 33,03 seconden en verzekerde daarmee de vierde plaats in het CSI-3* voor de 7-jarige springpaarden.

De 5- en 6-jarige rubriek werd gewonnen door de Belgische Marjan de Wachter met L’Arcotique van ‘T Meulenhoff in een eindtijd van 31,55 seconden. Zij snelde ook foutloos naar de tweede plaats met haar paard Gute Tochter in 34,03 seconden.

7-jarige rubriek

De eerste plaats, bij de 7-jarige springpaarden, was voor Morolo Zanotelli met VDL Friso SMH. Hij kwam zonder strafpunten aan de finish in 29,33 seconden. David Malfeit bleef ook dubbel nul met Check Point Z in 29,82 seconden en nam daarmee de tweede prijs naar huis. Derde werd Nicole Pavitt in 32,86 seconden met haar bruine ruin Cornet.

Bekijk hier alle uitslagen van het concours

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Lees ook: Bianca Schoenmakers sterk van start in Bonheiden

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.