Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders succesvol in Sunshine Tour

Homerun (v. Vivant van de Heffinck) met Robin Bril - Foto: Paardenkrant-Horses.nl

De Nederlandse ruiters deden vandaag weer goede zaken in de Sunshine Tour. Het beste resultaat werd behaald door Robin Bril in de Medium Tour A. Hij werd tweede in de Medium Tour met Dakota (v. Lord Z). Deze rubriek werd gewonnen door Alice Palmer met Fanadwest Dancer (v. Zuidam).

Ook de derde prijs werd in deze rubriek mee naar Nederland genomen. Pasacal Uytendaal noteerde de derde tijd met De Uno (v. Numero Uno). Net binnen de tijd ging Sophia Loojenga over de finish. Dit leverde haar met Reraldo (v.Geraldo) nog een tiende prijs op.

Klik hier voor de uitslag.

Medium Tour B

Ook in de Medium Tour B won Pascal Uytendaal een prijs. Ditmaal de tiende prijs met Double Blue (v. Zirocco Blue VDL). In deze rubriek bleek Jodie Hall Mcateer de snelste met Colette (v. Vincenzo)

Klik hier voor de uitslag.

Small Tour GP

In de Grote Prijs in de Small Tour maakte Vincent Voorn de top vijf compleet. Hij finishte in 39,29 seconden met Dante (v. Padinus). De winnares, Teresa Blazquez Abascal, deed hier 36,74 seconden over met Carola (v. Dutch Capitol). Eric van der Vleuten werd met Wunschkind 19 (v. Casall) zesde in deze rubriek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook