Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse deelnemers EK reining junioren en YR

Het echtpaar Dave en Rieky Young hebben de teams bekend gemaakt voor het EK reining voor junioren en young riders dat van 11 tot en met 14 september plaats zal vinden in het Italiaanse Manerbio.

Het young riders-team bestaat uit drie leden die al de nodige ervaring hebben. In het team  is de kampioene van het afgelopen NK in Schijndel opgenomen; Sharon de Groot met Conquistador Sis. Ook de zilveren combinatie van het NK, Liza Groot Stevert met Expressed By Starlite zit in het team, net als Linda Klaassen met Brim Hatz Benz.

Bij de junioren reizen  zes combinaties af naar Italië. Famke Algera met Amarillas Bommerchex en Bo Omes met Royal del Cielo komen individueel aan de start. Het team zal bestaan uit: Nederlands kampioene Alissa Leloux met Little Smart Jameen, Zen de Wit met Great Kid Whiz, Zoey Kant met It’s Dun Time en Giomani Puts met Color me Cuervo. Op donderdag 12 september wordt in de landenwedstrijd gestereden om de teammedailles. de beste twintig combinaties gan op zaterdag 14 september de strijd met elkaar om de nieuwe Europees kampioen.

Bron: KNHS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook