Ga naar hoofdinhoud

‘Nedermexicaan’ Canseco tweede op WEN

Hoewel het WEF in Wellington gisteren vanwege de weersomstandigheden is afgelast, vond het WEN in Lier wel plaats. De ‘Nedermexicaan’ Ernesto Canseco pakte met Zippo VDL de tweede plek in het 1,40 m. Maikel van der Vleuten pakte plek zes en Harrie Smolders werd achtste met zijn nieuwe paard Enjoy Louis.


De overwinning was gisteravond voor Jeroen Appelen met Enjoy (v. Clinton). De Belg reed zijn tienjarige merrie in 29,55 seconden naar de eerste plek. Ernesto Canseco, die al jarenlang in Nederland woont en bij VDL Stud werkzaam is, pakte met Indoctro-zoon Zippo VDL in 30,06 seconden de tweede plek. Routinier Dirk Demeersman werd derde.

Maikel van der Vleuten reed zijn VDL Groep Zimba (v. Mermus R) in 31,90 seconden naar de zesde plek. Voor Harrie Smolders en de Coriano-zoon Enjoy Louis zat er in 33,76 seconden een achtste plek in.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Eén reactie op “‘Nedermexicaan’ Canseco tweede op WEN

  • John Berkers

    Jammer dat Conor Drain niet genoemd wordt, De in Lattrop stalhoudende ruiter uit Ierland reed gisteren en vandaag alle proeven foutloos en behaalde in het 1.35 op tijd de derde plaats met de KWPN er Wilco B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook