Ga naar hoofdinhoud

Net geen overwinning voor Vrieling in GP Lummen

In de vijf sterren Grote Prijs van Lummen behaalde Jur Vrieling vanmiddag de tweede plaats. Een luttele 0.34 seconden langzamer was hij met Flash Dance van de Kalevallei (v. Kashmir van Schuttershof) en moest daarmee de winst uit handen geven aan de Ier Bertam Allen en Molly Malone V (v. Kannan). De derde plaats was voor de Belg Jerome Guery met V Pleasure (v. For Pleasure).

Het had een herhaling kunnen zijn van de tweesterren GP van Salzburg in december vorig jaar, maar in deze proef over 1.60m waren de negenjarige ruin en Vrieling net niet snel genoeg in 43.90 seconden. Zo ging de jeugdige Allen in 43.56 door de finish met de Kannan-dochter Molly Malone en werd daarmee de winnaar.

Jerome Guery zadelde de negenjarige For Pleasure-nakomeling V Pleasure, maar wist zijn rit niet binnen de tijd te houden en pakte daarmee een strafpunt en zo de derde plaats.

In vijf deelnemers tellende barrage werd de Franse Anne Sophie Godart met Carlitto van ‘t Zorgvliet (v. Burggraaf) vierde. Voor Sea Coast Forlap DC (v. Querlybet Hero) met zijn ruiter Gregory Wathelet, de regerend Belgisch kampioen, was er een vijfde plek.

Johnny Pals en Vignet (v. Heartbreaker) kregen vier strafpunten en werden zo zestiende, terwijl Anne-Liza Makkinga en Waikiki (v. Lovis Corinth) op de 25ste plaats aansloten. Bart Bles en Lord Sandro DDH (v. Lordanos) waren goed voor acht strafpunten , terwijl Robert Vos en Another Pleasure (v. For Pleasure) met zeventien strafpunten niet helemaal in vorm leken.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook