Ga naar hoofdinhoud

Nette klasseringen KWPN-hengst Uphill

Christa Laarakkers UphillChrista Laarakkers vertrok afgelopen week naar het Duitse Lingen om daar aan de start te verschijnen in de zware- en lichte tour. Met Divoza Horseworld Ovation (v. Cabochon) leverde het haar twee nette klasseringen op in de zware tour. KWPN-hengst Uphill (v. Oscar) bezette twee keer de vijfde stek in de lichte tour.

Laarakkers: “Het was voor Uphill de eerste internationale outdoor wedstrijd. Hij liep heel goed, hoewel er in de Intermédiaire I meer in had gezeten.” De lichtetourproeven werden in Lingen gedomineerd door Sandro Hit-zoon Sandro Boy, die in de Nederlandse sport uitgebracht werd door Annemiek Harmsen. Onder zijn nieuwe ruiter Patrik Kittel liep de bruine hengst naar 74,18% en 74,47%. Kittel was overigens ook succesvol met KWPN-hengst Scandic (v. Solos Carex), die tweede werd in de ene Grand Prix-groep én de Spécial. 

Ovation finishte als zevende in de andere Grand Prix-groep en nam in de kür de tiende plek in. Deze proeven werden gedomineerd door Isabell Werth, die El Santo (v. Ehrentusch) zadelde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant

© Horses.nl, overname niet toegestaan. Op dit artikel rust copyright.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.