Ga naar hoofdinhoud

New Forester Wicked Pitch Black dagkampioen

Foto Arlette Beukenkamp

Op de tweede regionale keuring voor New Forestpony's van dit seizoen is Wicked Pitch Black van D. Klein Bramel uit het Gelderse Hengelo uitgeroepen tot dagkampioen. De keuring vond zaterdag plaats op De Hietmaat in Hengelo (Gld.). De vierjarige zwartbruine kleine maat stermerrie was tevens de beste zogende merrie.

Wicked Pitch Black is een dochter van Sulaatik’s Peter Pan. Ze werd door S. Krol te Vledder gefokt uit stermerrie Wicked Lickety-Split (v. Marits Mistique), die al eens algemeen kampioen was op de centrale keuring in Ermelo.

De titel beste niet-zogende merrie was voor de vijfjarige stermerrie Beauty (Sander x Nieuwmoed’s Patrick), eveneens van Klein Bramel. Beauty werd geboren bij G. Karnebeek te Haaksbergen.

Tot beste driejarige werd uitgeroepen de donkervos Polsbury Paella (Jacodi’s Bo’s Barclay x Marits Mistique) van fokker Henk Schoone te IJsselstein. De tweejairge bruine Evi (Hoppenhof’s James x Nieuwmoed’s Patrick) van fokster G. Karnebeek was jeugdkampioen en de zwartbruine Falco van de Stompslag (Reekamp’s Eclips x Merrie Moscan) van R.H.M. Berendsen te Toldijk de veulenkampioen.

Lees vrijdag meer in De Ponykrant.

 

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook