Ga naar hoofdinhoud

Nieuw: Paardenvoerplein.nl

Horses.nl heeft er een zusje bij: Paardenvoerplein.nl! Op deze nieuwe website van uitgeverij Eisma Horsesmedia vind je alles over paardenvoer en kun je meedoen aan (win)acties.

Hoeveel voer heeft je paard eigenlijk nodig? In hoeveel porties verdeel je dat op een dag? Wat geef je eerst: ruwvoer of krachtvoer? Moet er een supplement bij? Antwoorden op deze vragen vind je op Paardenvoerplein.nl.

Deze site staat bomvol informatie over paardenvoer en wordt geregeld aangevuld met nieuwe artikelen. Deze artikelen zijn handig verdeeld in 6 categorieën: ruwvoer, krachtvoer, weide, supplementen & extra’s, management en gezondheid. Alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van paardenvoeding worden gevolgd en er worden (seizoensgebonden) tips gegeven.

Daarnaast vind je hier verschillende acties rondom paardenvoer. Zo krijg je nu 30% korting bij Horsefitshop als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. En als je de facebookpagina van Paardenvoerplein en HorseFitShop liket, maak je kans op een decemberpakket van HorseFitShop!

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook