Ga naar hoofdinhoud

Nieuw sponsor voor Wout-Jan en Patrick van der Schans

Wout-Jan van der Schans. Foto: De Paardenkrant

Vader en zoon Wout-Jan en Patrick van der Schans hebben vanaf 1 januari 2013 een nieuwe sponsor. De heer Nezami van Empire Stables heeft een partnerschap gesloten met de familie Van der Schans. De afgelopen jaren heeft de familie Van der Schans Nezami al geholpen met aankopen en fokken van paarden op zijn Canadese Empire Stables.

Nezami is de directeur van de First Swiss Financial Group, een internationaal bedrijf dat zijn hoofdvestiging in Toronto heeft. “Wij kennen de heer Nezami nu zo’n twee jaar en hebben hem begeleid in de aankoop en fokkerij van veulens. Nu zijn paarden wat ouder worden, zullen wij hem ondersteunen in de training en opleiding van die paarden. De zeer talentvolle paarden zullen waarschijnlijk naar ons komen in de toekomst”, liet Patrick van der Schans weten.

Nezami heeft de paardenhouderij als hobby en wil met zijn partnerschap met de familie Van der Schans wat naamsbekendheid in Europa vergaren. Voorlopig zal Van der Schans op afstand advies blijven geven. “Nezami is een echte liefhebber en zeer enthousiast. Wij hopen daarom op een langdurige, goede samenwerking”, aldus Patrick van der Schans

Bron: Horses / Stal Van der Schans

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook