Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe kaderindeling springen jeugd

Nederlands kampioen springen bij de junioren, Bjorn Egberink met Mufasa, en de winnares van het zilver Dominique Roelofsen met Lois-Lane, zijn opgenomen in het A-kader. Dit geldt ook voor Nuri Dijks met zijn paarden Armani en Tobias. Vivian van der Maat is met Sharon opgenomen in het B-kader na het behalen vorige week van een bronzen medaille op het NK.


Nederlands kampioen bij de young riders Maikel van der Vleuten was al met drie paarden opgenomen in het A-kader. ‘Bronzen’ Patrick van der Schans is met Sir Corland aan dit selectie toegevoegd. Aangewezen zijn verder Jack Ansems met VDL Groep Santana B, Michel Hendrix met Vivace en Wesley Heijdens met Personality. ‘Zilveren’ Marianne Boerema is met Illyade du Bougy opgenomen in het B-kader. Bondscoach Sven Harmsen herzag de indeling van de kaders springen junioren en young riders na het in Hoofddorp verreden Nederlands kampioenschap.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook