Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe sponsor voor Super League

De opvolger van Samsung als sponsor van de Super League in de springsport komt, zoals insiders al verwachtten, uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Het is de Meydan Group geworden, die in de VAE de ontwikkelaar is van de grootste hippische accommodatie (renbaan) in de wereld. De Samsung Super League heet voortaan de Meydan FEI Nations Cup Series.

Prinses Haya, voorzitter van de FEI, zegt hierover: ,,Meydan is een Arabisch woord en betekent letterlijk ‘de Arena’. In het Arabisch is het een plaats waar mensen komen om elkaar te ontmoeten, wedstrijdsport te bedrijven of te bekijken. Het is ook een omgeving die mensen stimuleert de competitie aan te gaan en de bereidheid aanwakkert om in harmonie met elkaar samen te leven.”

Alexander McLin, secretaris-generaal van de FEI zegt: ,,De FEI is erg blij om Meydan als sponsor te morgen begroeten van deze serie van landenwedstrijden, die dit jaar zijn honderdste verjaardag viert. Deze sponsoring reflecteert de potentie van de wedstrijdenserie en verzekert allen die bij deze sport betrokken zijn een heldere toekomst.”

De FEI vermeldt niet de lengte van het contract, de hoogte van de sponsoring en de prijzenschaal van de acht wedstrijden die meetellen in de Meydan FEI Nations Cup.

Bron: FEI
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook