Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe voorzitter Enduranceforum wil sport naar hoger niveau brengen

Foto: Lonneke Ruesink

Het KNHS Enduranceforum heeft een nieuwe voorzitter: Iris van der Horst. Zij volgt Wendy van den Barselaar op, die de rol van voorzitter de afgelopen drie jaar vervulde.

Iris van der Horst uit Smilde is sinds 2009 actief in de endurancesport. Vanwege haar ervaring is Iris een waardevolle aanvulling voor het sportforum. ‘Gezien de populariteit van de endurancesport in het buitenland, wil ik graag mijn bijdrage leveren om de groei van de sport ook in Nederland te stimuleren en naar een hoger niveau te tillen’, aldus Van der Horst.

Leiding geven

De KNHS is zeer verheugd met de aanstelling van Iris van der Horst als voorzitter van het KNHS Enduranceforum. “Het forum krijgt een voorzitter die veel ervaring heeft met leidinggeven en de endurancesport,” zegt disciplinespecialist Lisanne Kooiker-Leene. “Tevens willen we Wendy van den Barselaar enorm bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren.”

Nieuwe ideeën

Elke discipline in de paardensport heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau. Het Enduranceforum staat open voor suggesties en onderwerpen van de KNHS leden.
Bron: KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook