Ga naar hoofdinhoud

NVVR organiseert ‘Estafette van de Blije Paarden’

Foto: Lonneke Ruesink

De Nederlandse Vereniging voor VrijetijdsRuiters (NVVR) organiseert ter promotie van de vereniging de ‘Estafette van de Blije Paarden’. Vanuit verschillende plaatsen in Nederland gaan tien speelgoedpaarden rondreizen en zoveel mogelijk kilometers afleggen.

De vereniging zoekt ruiters, menners en wandelaars naast het paard om mee te doen aan de estafette. Tijdens de algemene ledenvergadering op 21 april 2013 worden de paardjes uitgedeeld aan leden op de meest strategische plekken verspreid door Nederland. Na het afleggen van een zelfgekozen traject of activiteit geven deelnemers het plastic Schleigh paardje door aan de volgende deelnemer. Welk paardje maakt de meeste kilometers?

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Horses

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook