Ga naar hoofdinhoud

Oldenburger-hengst Silvio I naar Frankrijk

Shutterfly

Le Haras des Princes en Stoeterij d'Eté hebben hun krachten gebundeld om de Oldenburger-hengst Silvio I naar Frankrijk te halen.

Silvio I is onder andere de vader van springfenomeen Shutterfly van Meredith Michaels-Beerbaum en van de Zangersheide- en AES-hengst Lucciano van de Heide.

De inmiddels 26-jarige hengst is geboren bij Paul Schockemöller en heeft meer dan 45 nakomelingen in de internationale sport.

“Ik ben erg blij, want ik was altijd al een groot fan van Silvio. Vorig jaar probeerden we hem al naar hier te krijgen, maar nu gaat het echt gebeuren”, vertelt Roger Laurence van stoeterij d’Eté.

Bron: Horses/ Stud for Life

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook