Ga naar hoofdinhoud

Van Olst Sales: Everdale kinderen in trek

Everdale
Gisteren vond de Van Olst Horse Sales plaats. De kinderen van Everdale (v.Lord Leatherdale) bleken in trek bij het publiek. Dat Everdale goede paarden voortbrengt bleek vorig jaar al. Toen hij uit zijn eerste jaargang vier zonen goedgekeurd kreeg: Inclusive, Inverness, Inspire en Excellent. De duurste nazaat van Everdale op deze veiling bleek Joint Venture (mv. Tenerife). Deze driejarige ruin wisselde voor 96.000 euro van eigenaar.

Verder werd elitemerrie Icacia-Peternella (mv. Vivaldi) voor 66.000 euro verkocht. Naar Rusland vertrok Jeno-Rijk (mv. Tolando) voor 40.000 euro. De driejarige ruin O’Neill-H (mv. Donnerhall) bracht €36.000 op. Voor ditzelfde bedrag betrok de driejarige stermerrie Just Me (mv. Riverdale) een nieuwe stal. De onlangs bij het NRPS-goedgekeurde driejarige hengst Extra (mv. Havidoff) veranderde voor €40.000,- van eigenaar.

Veiling topper

Naast de goede prijzen voor de Everdale-kinderen, waren er goede prijzen voor de NRPS-hengsten Fireball (v. Fürstenball) en Jason (v. Johnson). Deze twee hengsten werden voor respectievelijk €155.000,- en €110.000,- verkocht aan een buitenlandse investeerder, die van plan is de hengsten in Nederland te laten opleiden bij Van Olst Horses.

Klik hier voor de website.

Bron: Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook