Ga naar hoofdinhoud

Ongekend aantal stemmen in Ruitersportwinkel-verkiezing

Al meer dan 22.000 stemmen zijn uitgebracht in de Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-verkiezing 2016/2017. Een ongekend aantal voor de verkiezing voor ruitersportwinkels en -webhops waarvan nu de vierde editie loopt. En u kunt nog uw stem uitbrengen!

De Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-verkiezing ging van start op 10 februari. In totaal zijn 32 winkels en webshops genomineerd, die verdeeld over 4 categorieën kans maken op de award Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016/2017.

Nieuwe opzet

Deze editie heeft de verkiezing een nieuwe opzet gekregen. Organisator Eisma Horsesmedia, uitgever van Bit, Dressuur en Paardenkrant-Horses.nl, is gaan samenwerken met verschillende partners. Zodoende zijn nu de vooraanstaande paardensportmerken Pikeur, Eskadron, Roeckl, Leovet, Harry’s Horse, BR, Anky, Schockemöhle Sports, Tonics, Uvex, Kingsland, Esperado, NAF, USG en RSL verbonden aan deze verkiezing. Met deze samenwerking is het mogelijk gemaakt om de winkels geheel vanuit de markt te nomineren.
Tot de partners van de verkiezing behoren verder HAS Hogeschool en Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel.

Start-ups

Ook heeft de verkiezing dit jaar een nieuwe categorie erbij gekregen: de rubriek start-ups. Hiertoe behoren winkels die minder dan 5 jaar bestaan. Dit kunnen zowel webshops als fysieke winkels zijn.
De andere categorieën zijn Grote ruitersportwinkels, Kleine ruitersportwinkels en Webshops.

Stemmen

Tot en met 31 maart 2017 kunt u nog stemmen op uw favoriete ruitersport(web)winkels. Per categorie kan één stem uitgebracht worden. Hiermee maakt u kans op een van de twee ruiterarrangement bij het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel.
Daarnaast wordt elke winkel bezocht door een mysteryshopper, die de winkel/webshop aan de hand van een scoreformulier beoordeelt. De consumentenstemmen en jurybeoordeling samen bepalen de winnaars, die in juni bekend worden gemaakt.

Breng nu snel uw stem uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.