Ga naar hoofdinhoud

Ook Intermediaire I winst voor Gal

AMSTERDAM – Edward Gal kan met een 100% score terugkijken op Jumping Amsterdam, want ook op de zondagavond was hij onverslaanbaar. Hij startte de KWPN hengst Nourejev (v.Cocktail) in de Intermediaire I kür en won die met ruim 74%. Tweede werd Vera Zegwaard met Limited Edition (v.Farrington), gevolgd door Alex van Silfhout op Monty (v.Havel). Sander Marijnissen werd de winnaar van de Stübben Challenge, de kür op muziek voor drie Z2 finalisten. Met de Welt Hit II hengst Royaal kreeg hij 70%. Dieuwertje van Donselaar werd tweede met Nuit St.Georges en Dennis Mieras mocht zich met Escos-Orengo als derde opstellen. De laatste twee komen overigens inmiddels al met succes in de klasse ZZ-Licht uit.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook