Ga naar hoofdinhoud

Ook wildcard Wereldbekerfinale voor Steffen Peters

Steffen Peters en Rosamunde. Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

Steffen Peters en Rosamunde mogen dankzij een wildcard deelnemen aan de Wereldbekerfinale in Omaha.  Eerder vandaag werd al bekend werd gemaakt dat de andere wildcard is vergeven aan de Braziliaan Joao Marcari Oliva met Xama dos Pinhais.

Peters en de Rock Forever I-merrie Rosamunde staan op plaats 23 van de wereldranglijst en verschijnen dus net als landgenoten Laura Graves en Kasey Perry-Glass in de ring in Omaha. De Amerikaanse ruiter won de eerste wereldbekerkwalificatie in Las Vegas met zijn merrie, mede dankzij hun nieuwe kür.

Oudste deelnemer

Met zijn 52 jaar is Peters de oudste deelnemer van de wereldbekerfinale die voor het eerst in Omaha verreden wordt.

Bron: Dressage News

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook