Ga naar hoofdinhoud

Openbare verkoop Power and Paint

Rachell Fokker Power and Paint openbare verkoopDe ponyhengst Power and Paint wordt aanstaande woensdag via een openbare verkoop verkocht. De ponyhengst liep met Marrigje van Baalen, Mara de Vries, Angela Krooswijk en Rachell Fokker zeer verdienstelijk internationaal. Nu gaat de pony onder de hamer.

Dat blijkt uit de volgende advertentie, die onder andere in Dagblad de Limburger werd geplaatst.

Executieverkoop:
“Op woensdag 26 mei 2010 te 10.30uur zal ter plaatse van ‘Stal Korenbloem’ aan de Eindhovense weg 991, te Weert, ten overstaan van mij, gerechtsdeurwaarder, ten laste van: Renate Pasch, in het openbaar worden verkocht: Een pony, hengst, gebrandmerkt en genaamd ‘Power and Paint’, wildkleurig met zwarte hoeven en een wit voetje rechtsachter, volgens het paardenpaspoort geboren op 1 mei 1993. Tussen 10.00 uur en 10.30 uur is er gelegenheid tot bezichtiging. De verkoop geschiedt bij opbod, incl. BTW, zonder andere opslag en uitsluitend tegen contante betaling, volgens ter plaatse te verkrijgen veilingvoorwaarden. Legitimatie verplicht.”

Mr. Ramona Batta, gerechtsdeurwaarder.

Lees ook:
Power and Paint per direct met pensioen
Power and Paint: kreupel of niet betaald
Rechtzaak Power and Paint opnieuw geopend
Beslag op Power and Paint

8 reacties op “Openbare verkoop Power and Paint

 • M

  Jeetje het lijkt wel een soap, met die arme pony als speeltroef. Echt super sneu. Ik ben benieuwd wat er nu precies achter dit verhaal zit. Want uit eerdere berichten was hij ongeschikt voor de sport. Dus wat kan hij nu dan opbrengen? En waar komt zo’n beestje dan terecht. Zou niet moeten kunnen vind ik. Geef hem z’n pensioen. Maar,ja zal wel weer om geld gaan. Geld is wat dat betreft een vies woord.

 • Esther

  Ik heb deze advertentie ook gelezen.
  Is idd triest dat een pony die zoveel succesvolle EK’s heeft gelopen nu via een veiling tegen opbod verkocht wordt.

  Graag zou ik willen weten wie deze melding op Horses heeft geplaatst.

 • Ine

  Dit is weer eens puur consumptie. Niet meer goed genoeg? Gooi maar weg.
  Heeft dus geen fluit met dierenliefde te maken. Hoop dat hij een goed thuis kan vinden zonder prestige en met echte liefde. Bah, soms wordt je kotsziek van de paardensport.

 • Bianca

  Hij wordt verkocht in executie. Dit betekend dat mensen geen geld meer hebben en de goederen van hun afgenomen worden. Hun hele inboedel alles staat te koop via bepaalde veilingen. Niet alleen deze pony. Er zal dus ook wel meer spelen.

 • Rita Geurtsen

  Helemaal mee eens, Ine uit Kessel.
  Maar misschien voelt Coby van Baalen, of anderen die heerlijk veel succes van deze pony hebben gehad zich nu wel verantwoordelijk om deze topper zijn welverdiende pensioen te geven!!
  Dat heeft hij verdient.

 • Richard

  Mensen lees het stukje eerst eens goed. Het is een executieverkoop. De eigenaar wil helemaal niet verkopen maar zal wel moeten omdat schuldeisers (waarschijnlijk de belastingdienst) beslag hebben laten leggen. Dus die opmerkingen van pure consumptie raken kant noch wal.

 • Jolanda

  ben benieuwd wat hij opbrengt…

  wordt dit ook bekent gemaakt?

 • Annie

  De veiling is afgeblazen, P&P komt ter dekking bij stal Korenbloem voor 450 €

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook