Ga naar hoofdinhoud

Orient Expres HDC beste paard van CHIO Aken 2013

De briljante Quick Star-zoon Orient Express HDC is uitgeroepen tot beste springpaard van het CHIO Aken 2013. De crack van Patrice Delaveau behaalde 26 punten in de lijst van Hans Günter Winkler. Tweede werd Palloubet d’Halong van Janika Sprunger.


In de landenwedstrijd verdiende Orient Express over twee manches al elf punten en in de Grote Prijs gisteren kwamen daar, dankzij zijn derde plek, vijftien punten bij. Palloubet d’Halong verdiende zeven punten door zijn goede klassering in de Grote Prijs van Europa en verdiende gisteren zestien punten extra door tweede te worden in de Grote Prijs van Aken.

De derde plek wordt gedeeld door Balloon (Shane Breen), Cornet d’Amour (Daniel Deusser) en London (Gerco Schröder). Alle drie de paarden behaalde 22 punten over het hele CHIO Aken. De zesde plek is voor Codex One (Christian Ahlmann), gevolgd door een gedeelde zevende plek van Cella (Ben Maher), Chiara (Ludger Beerbaum) en Exquis Walnut de Muze (Harrie Smolders). Big Star, die gisteren onder Nick Skelton de Grote Prijs van Aken won, eindigt op een tiende plek in het klassement.

Klik hier voor de lijst.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook