Ga naar hoofdinhoud

Overwinning CSI2* Roosendaal naar Van der Vleuten

Maikel van der Vleuten en VDL Groep Arera C. Foto: Cedric Vlemmings / www.arnd.nl

Op Ruitersportcentrum Den Goubergh in Roosendaal werd de CSI2* gewonnen door Maikel van der Vleuten en de 9-jarige KWPN-merrie VDL Groep Arera C (v. Indoctro). Zij reden een snelle barrage en wisten daarmee 60 combinaties achter zich te laten.

Met een verschil van 27 honderdsten van een seconde eindigde de Belgische combinatie Karel Cox en Gentleman (v. Couleur Rubin) met een tijd van 33.33 seconden op de tweede plaats. Harrie Wiering nam met de merrie World Wide (v. Corland) beslag op de derde plek.

Twintig combinaties reden een foutloze rit in de eerste manche. In de barrage bleven daarvan twaalf foutloos, waaronder Glenn Knoester met de 9-jarige ruin Alberto (v. Royal Vinckenburgh). De combinatie werd vijfde. Marleen Bruggink reed een foutloze barrage met de merrie Shannon (v. Marome NW), maar door haar wat langzamere tijd bracht deze rit haar naar de achtste plaats.

Jeroen Dubbeldam en DWB-ruin Conjurer (v. Coronado) eindigden op de 17e plaats vanwege twee springfouten in de barrage. Sanne Thijssen had zich met Ulena (v. Baloubet du Rouet) geplaatst voor de barrage, maar heeft deze helaas vroegtijdig moeten verlaten.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook