Ga naar hoofdinhoud

Overwinning voor ‘Doda’

Uutje, hier onder Doda de Miranda. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Alvaro ‘Doda’ de Miranda Neto heeft vanochtend met springkanon AD Norson het 1,45m direct op tijd gewonnen. De Ier Shane Breen werd tweede, terwijl Eric Lamaze derde werd.


AD Norson is een product van de fantastische combinatie Quidam de Revel x Grand Veneur, die al zoveel internationale springpaarden gaf. In 66,42 seconden stuurde de Braziliaanse ‘Doda’ dit Franse fokproduct naar de overwinning. Shane Breen had met de Nederlands gefokte Zarnita (v. Namelus R) 67,55 seconden nodig om tweede te worden. Eric Lamaze werd derde met Quelmec du Gery (v. Pamphile).

Katherine Dinan en de fenomenale Glory Days (v. Cardento) werden derde, terwijl Scott Brash en zijn rappe Bon Ami (v. Pavarottie van de Helle) vijfde werden.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook