Ga naar hoofdinhoud

Paard klem in tuinhek in Soest

placeholder spoor, spoorbaan, recreatief, buitenrit
Foto Daniëlle Carrière

Zondagmiddag heeft de brandweer in Soest een paard moeten bevrijden uit een tuinhek. Het paard was bij een ritje door de wijk op hol geslagen waarbij de amazone van het paard viel.

Uit paniek galoppeerde het paard de oprit van een huis op en kwam terecht in de voortuin. Toen hij over het hek wilde springen, kwam hij met zijn rechterachterbeen klem te zitten.

Het paard is met een bloedend been naar de stal gebracht en wordt door een dierenarts onderzocht. De amazone kwam voor zover bekend met de schrik vrij.

Bron: Horses / RTV Utrecht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook