Ga naar hoofdinhoud

Paarden Alphen na brand ondergebracht in manege Woubrugge

De paarden van de manege die vanochtend in brand vloog in Alphen aan den Rijn worden opgevangen in een manege in Woubrugge. Dat laat de Alphense paardrijschool weten.

Het gebouw van Hippisch Centrum Zeegersloot vatte zondagochtend vlam. Hierbij raakte niemand gewond.

Een buurman evacueerde de 25 paarden die in de manege waren, deze zijn tijdelijk opgevangen in een naastgelegen weiland. Vijftien andere paarden zijn op ponykamp.

Hoe lang de paarden in Woubrugge blijven is niet bekend. Het gebouw van de Alphense manege heeft grote schade opgelopen. De voorzitter van de manege noemt de brand een ‘drama’.

Bron www.omroepwest.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook