Ga naar hoofdinhoud

Paarden in beslag genomen in Sint-Oedenrode

De dierenpolitie heeft vorige week dinsdag in Sint-Oedenrode vier paarden van hun eigenaar afgenomen. De dieren werden al geruime tijd verwaarloosd en waren ondervoed.

Naar aanleiding van de aanhoudende oproep van paardenliefhebster Liane Schellekens op Facebook stroomden de meldingen binnen bij de dierenpolitie. De Liempdse, betrokken bij Ruitersportschool De Rekkendonken , zette zich al wekenlang in voor de inbeslagneming van de verwaarloosde dieren, die sinds het voorjaar op het weiland staan.

De paarden zijn door een vrachtwagen afgevoerd naar een nieuwe, niet bekendgemaakte locatie. Een dierenarts vergezelde de dieren om ze te verzorgen.

Bron: Horses/ED.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook