Ga naar hoofdinhoud

Paarden van het Nederlandse team zijn fit

Anky van Grunsven met Salinero

Alle paarden van de Nederlandse dressuurploeg liepen erg goed tijdens de training zondagochtend in Greenwich Park. Dit meldt Anky van Grunsven op haar website.

“Het was even een beetje improviseren met het trainen, omdat de eventingwedstrijd ook nog aan de gang is. Toch liep dat ook allemaal wel”, aldus Anky.

Vanochtend vroeg verkenden de ruiters en amazones met hun paarden de baan in het hoofdstadion.

Klik hier voor de fotoserie van de training

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook