Ga naar hoofdinhoud

Paardenfokster uit Beekbergen verjaagt overvallers met hooivork en blaffende Kangals

De Stentor brengt vandaag een bijzonder verhaal: paardenfokster Jacqueline de Ridder uit Beekbergen verjoeg eerder deze middag zeven Oost-Europeanen van haar erf met hulp van haar Kangal-honden én een hooivork.

“Als Jacqueline de Ridder zich zondagmiddag op haar bank nestelt om formule 1 te kijken, kan ze zich niet bedenken dat ze zich even later halsoverkop moet verweren tegen wel zeven Oost-Europeanen. En toch overkwam het de vrouw uit Beekbergen”, schrijft De Stentor.

Klaarlichte dag

Op klaarlichte dag, even voor 3, hoort de fokker van PRE-paarden gerinkel aan het hek van haar terrein. Zeven mannen stonden voor het hek en De Ridder, klaarblijkelijk voor de duvel niet bang, liep naar de mannen toe. Ze werd gegrepen aan haar hand, maar wist los te komen. Om vervolgens met ‘gereedschap’ terug te komen: een hooivork. “Ik heb een hooivork gepakt, ben naar het hek gesprint en heb ze duidelijk gemaakt dat als ze één stap op mijn erf zetten, ze hartstikke dood zijn.”

Lees het hele artikel op De Stentor

Bron: Hores.nl

6 reacties op “Paardenfokster uit Beekbergen verjaagt overvallers met hooivork en blaffende Kangals

 • Ketaki Meenks

  Goed dat ze niet met zich laat sollen, door die 7 mannen

 • Miranda.69

  Wauw!! Stoer wijfie! Chapeau

 • Du jardin

  Heel goed gedaan van deze dame

 • Kor

  Echt een top vrouw die zich zelf goed heeft beschermd.Wens haar sterkte toe want dit gaat je niet in de koude kleren zitten

 • Serge

  Het is te zot voor woorden dat dit nog gebeurt maar wat er ook uit voort kon vloeien ze zou ten aller tijden vrij uit moeten gaan als ze 1 vd belagers had geraakt.
  Petje af voor haar, en wens hat sterkte met het verwerken van dit gebeuren

 • alferink

  Toch maar dit bericht nakijken op z’n waarheidsgehalte. Er lijkt wel op dat een en ander echt heel anders in elkaar steekt. m.vr. gr.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook