Ga naar hoofdinhoud

Paspoort Europees Stamboek ongeldig

Het Europees Stamboek is geen erkende paspoortuitgevende instantie, het Paardenpaspoort dat zij uitgeven is daarom niet geldig als identiteitsdocument voor paarden en pony’s.

Het Productschap Vee en Vlees stelt de regels vast voor het uitgeven van identiteitsdocumenten voor paardachtigen en welke instanties dit mogen doen. Deze identificatiedocumenten zijn verplicht voor paarden en pony’s die worden vervoerd over de openbare weg en/of deelnemen aan wedstrijden. Neem contact op met de afdeling identificatie en registratie van de KNHS op 0577-408230 wanneer je paard enkel beschikt over een paspoort van het Europees Stamboek. Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook