Ga naar hoofdinhoud

Poels twee in 1,40 m, Smolders drie in 1,45 m

Caroline Poels met Valley, hier op het NK Mierlo 2012. Foto Yvonne Termeer

De Nederlandse amazone Caroline Poels reed de twaalfjarige Valley (v. Andiamo) gisteren naar plek twee in het 1,40 m in het Belgische Kapellen. Constant van Paesschen won de rubriek met Diamanthina van ’t Ruytershof – de volle zus van Emerald. De ruiter van Emerald – Harrie Smolders – had succes in de 1,45 m-rankingproef en werd derde.


De jonge topruiter Van Paesschen reed de elfjarige Diamanthina (Diamant de Semilly x Carthago) in 61,50 naar de overwinning. Caroline Poels reed Valley – in eigendom van René Poels – in 63,40 naar de tweede stek, gevolgd door de Braziliaan João Victor Castro.

De Belg Koen Vereecke hield in het 1,45 m wederom de winst in België. Dit deed hij met Fetard de la Pomme (v. Querlybet Hero) in 63,17 seconden. De Egyptenaar Karim Elzoghby – al jaren wonend en werkzaam in Nederland – pakte met Amelia (v. Cantos) de tweede stek. Harrie Smolders ging met de tienjarige Enjoy Louis (v. Coriano) naar plaats drie.

Caroline Poels viel wederom in de prijzen en werd met Atlantis (v. Andiamo) achtste. Michel Hendrix sloot aan op plek negen met Eder van den Blauwaert – een BWP’er van Kashmir van Schuttershof.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook