Ga naar hoofdinhoud

‘Poepzak voor paarden in Brabant’

Poepzak paardenSecretaris Eric Kolen van stichting Brabant op Zicht wil graag dat paardeneigenaren, wanneer ze de straat op gaan, een poepzak onder de staart van hun paard hangen zodat de uitwerpselen niet meer belanden op het fietspad.

,,De paardensport groeit, de hopen die achterblijven op de paden zijn een smet op de fietsprovincie die Brabant graag wil zijn”, stelt de stichting. Net als hondenbezitters moeten ook eigenaren van paarden volgens Brabant op Zicht worden verplicht de uitwerpselen op te ruimen.

Bron: De Gelderlander

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook