Pony kinderboerderij dood onder verdachte omstandigheden

Bij kinderboerderij Tanthof in Delft is dinsdag een pony vermoedelijk om het leven gebracht. Dat meldt de politie aan Omroep West.

Op de kinderboerderij aan het Abtswoude wordt momenteel onderzocht hoe het paard is gestorven. De politie gaat uit van mishandeling, laat een woordvoerder weten. ‘Maar uit het onderzoek moet blijken of dat daadwerkelijk het geval is.’

Kinderboerderij Tanthof is geschokt

Ook op de Facebookpagina van de kinderboerderij wordt geschokt gereageerd. “Wij, de medewerkers en vrijwilligers, zijn zeer geschokt. De politie doet uitgebreid onderzoek. Zodra er meer nieuws is, zullen wij dit kenbaar maken. Hiervoor wachten wij de onderzoeken van de politie in ieder geval af.”

Bron Omroep West

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.