Ga naar hoofdinhoud

Hengst Prince van de Wolfsakker ingeslapen

De 17-jarige AES-hengst Prince van de Wolfsakker (Nabab de Reve x Chin Chin) is overleden. De SBS-gefokte hengst, die bij Stal Nieuwenhof in Nieuwenrode bij Marc Van Dijck van zijn pensioen aan het genieten was en ter beschikking stond van de fokkerij, werd gisteren ingeslapen nadat hij een bloeding in zijn buik had gekregen.

Prince die goedgekeurd was voor het AES en Oldenburg werd internationaal uitgebracht door Yves Vanderhasselt, Rodrigo Mesquita en Marc Bettinger. In 2009 sprong hij met Yves Vanderhasselt nog twee keer foutloos in de Nations Cup van Kopenhagen. Hij behaalde er toen ook een achtste plaats in de Grote Prijs.

Bron: Equnews.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook