Ga naar hoofdinhoud

Rabo Talenteam gaat barrièrespringen op KWPN HK

De springavond van de KWPN Hengstenkeuring op donderdag 31 januari is verzekerd van een prachtig deelnemersveld van jonge en gerenommeerde hengsten. In de avond zullen naast de GMB Hengstencompetities en de bekende VHO Trofee ook diverse shows voorbij komen.

Zo neemt de KWPN-hengst Van Schijndel’s Rascin afscheid van de sport en zullen leden van het Rabo Talententeam gaan de strijden in het barrièrespringen. Dit belooft een spannende strijd te worden. Deelnemers zijn: Michel Hendrix, Sjaak Sleiderink, Dennis van den Brink, Stephanie van den Brink en Jody van Gerwen.

Bron: Horses / KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook