Reggy Hoffmann – Fenten derde in Oliva

Foto Lonneke Ruesink

Gisteren wist Reggy Hoffmann-Fenten nog een derde plaats te bemachtigen in het 1,30 m van de CSI2* in Oliva in Spanje met haar merrie Gucci.

Weliswaar een kleine rubriek, direct op tijd, met slechts veertien combinaties aan de start, wisten er vier foutloos te blijven. De Spanjaard Manuel Pinto met zijn ruin Narbonne Z won de proef in een tijd van 64,87 seconden. Afgelopen donderdag werd hij, met ditzelfde paard, ook al een keer tweede in het 1,30 m in Oliva. Gevolgd door de Fransman Jean Francois Rondoux, die tweede werd in een tijd van 65,50 seconden met zijn 8-jarige merrie Ghanati. De derde prijs was voor Reggy Hoffmann-Fenten met Gucci, die over de finish reed in een tijd van 76,93 seconden.

Tweede paard

Ook in Spanje was Rogier Linssen met zijn ruin Enris. Hij kreeg vier strafpunten mee en finishte in een tijd van 75,19 seconden. Hiermee werd hij achtste. Reggy Hoffman – Fenten reed met haar tweede paard in deze rubriek Cassina Lh Z  naar de finish in 79,82 seconden, maar ook zij noteerde vier strafpunten en eindigde daardoor achter Rogier Linssen op de negende plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.