Ga naar hoofdinhoud

Regio Z-H: Dagrecord voor Van den Hoek in Z2

Mandy van den Hoek ging vorige week zondag aan kop in de Z2 dressuur op de regiokampioenschappen van Zuid-Holland. Op het terrein van manege De Prinsenstadt verscheen de amazone met Voorwijk’s Celeste (v. Orchard d’Avrances) aan de start en de combinatie eindigde met 67,63 procent op de eerste plaats. De eerste plaats in de Z1 was voor Iris Verheij met Moniek van de Vijverhof.

Het resultaat van Mandy van den Hoek en haar Voorwijk’s Celeste was goed voor de overwinning in de Z2 en was het hoogst behaalde percentage van de dag. “Ik vond dat ik een nette proef had neergezet. Eerst was ik niet zo tevreden, want ik dacht dat er foutjes in zaten. Maar uiteindelijk was het resultaat erg goed. Celeste stond er goed voor en eigenlijk ging alles netjes. Zelfs de onderdelen die anders wat minder gaan, gingen nu prima”, vertelt de dertienjarige amazone uit Sleeuwijk.

In de Z1 eindigde Iris Verheij met de Haflingermerrie Moniek van de Vijverhof (v. Magister) op de eerste plaats met 62,21%. “Ik had niet verwacht dat ik kampioen zou worden, maar ze liep erg goed. De galop ging fijn. Ik kon haar verzamelen en goed op de achterhand rijden”, vertelt Iris Verheij.

Klik hier voor alle uitslagen
Lees hier al het nieuws over de regiokampioenschappen.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant – Marleen van Delft

© Horses.nl, overname niet toegestaan. Op dit artikel rust copyright.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.