Ga naar hoofdinhoud

Regio Z-H: Griep deert Lynne Maas en Zamora niet in Z2

Lynne Maas ZamoraIn manege Prinsenstad te Delft was het zondag de beurt aan de paarden om te strijden om de Zuid-Hollandse regiokampioenschappen. Met 67,94% eindigde Lynne Maas met Zamora (v. Krack C) op de eerste plaats in de Z2 dressuur. “Ik had er een hard hoofd in, want door griep had ik niet de ideale voorbereiding”, aldus Lynne Maas.

Twintig combinaties namen in Delft deel aan de hoogste rubriek. Lynne Maas was een maatje te groot voor de concurrentie. De amazone uit Schiedam eindigde met haar zevenjarige vosruin Zamora (v. Krack C) aan kop in de Z2 dressuur. “Ik ben al vanaf vrijdag gevloerd door de griep. Ik heb geprobeerd Zamora toch elke dag een half uurtje te rijden.”

Lynne Maas kijkt kritisch terug op haar proef: “Ik had er niet zo’n goed gevoel over en ik maakte eigenlijk twee foutjes. Toen ik klaar was kreeg ik toch een groot applaus. Mijn vader filmt mijn proeven altijd en toen ik de beelden terugzag vond ik het eigenlijk ook zo slecht nog niet. Ik ben super blij met het resultaat en helemaal met het kampioenschap.”

Klik hier voor alle uitslagen.
Lees hier al het nieuws over de regiokampioenschappen.

Lees vandaag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant – Marleen van Delft

© Horses.nl, overname niet toegestaan. Op dit artikel rust copyright.

3 reacties op “Regio Z-H: Griep deert Lynne Maas en Zamora niet in Z2

 • Koos

  Ik dacht dat deze amazone afgelopen winter nog in Noord-Brabant mee deed met de kampioenschappen? Toch maar snel een vereniging opgezocht in Zuid-Holland, minder concurrentie.

 • Maartje

  @koos: Lynne rijdt al jaren mee in Zuid-Holland en dit is niet het eerste kampioenschap in deze regio dat ze wint.

 • gerda

  Is Koos een beetje jaloers???

  Lynne: gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.