Rel om ‘gebrandmerkte’ pony van Victoria Beckham

Foto Lonneke Ruesink

Victoria Beckham postte op Instragam een foto van haar paardrijdende dochter. Dat kiekje, waarop de pony een ‘gebrandmerkte’ kroon op zijn achterhand heeft, leverde de voetbalvrouw en ex-Spice Girl die ruim 19 miljoen volgers heeft een storm aan kritiek op.

Paardenliefhebbers zijn van mening dat de pony door het brandmerken onnodig heeft moeten lijden. Anderen menen dat het kroontje niet is gebrand maar geschoren. Volgens Dailymail zijn dierenrechtenactivisten, waaronder PETA, woedend op Victoria Beckham.

Bron: Instagram

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
4 reacties op Rel om ‘gebrandmerkte’ pony van Victoria Beckham
 1. 1

  Die Beckham familie zelf zit van boven tot onder onder de tatouages dus die pony komt er nog goed af met dat ene kroontje

 2. 2

  Het is duidelijk in geschoren dus pfffffff gezeik

 3. 3

  Het kroontje is netjes geschoren, niks mis mee. Dan kunnen we beter naar het zadeltje kijken: te klein voor de billen van het meisje.

 4. 4

  als dit zielig is wat voor leed hebben de pony’s dan niet met sterren, hartjes en zelfs zebra strepen of wat je nog meer kan verzinnen ja geschoren overduidelijk maar tegenwoordig moet men gewoon wat te zeuren hebben zoek een hobby